Marketing
kommunikáció

Légy jelen cégeddel az online térben is!
Segítünk láthatóvá válni, hiszen elengedhetetlen
a megfelelő jelenlét.

- Dekoráció | Digitális nyomda | Reklámajándék | Marketing | GRAFIKA | 3D feliratozás | Kiállítás technika -

Cégre szabott egyedi ajánlatok

Legyen szó egy új vállalkozás piacra vezetéséről, vagy egy már meglévő cég megújulásáról, új piacok eléréséről, hatékonyabb értékesítés támogatásról, mi szakértő kollégáinkkal egyénre szabottan adjuk a megoldást!

Szolgáltatásaink

Marketing stratégia

A marketing stratégia meghatározza, hogyan éri el egy vállalkozás a céljait a piacán. Ebben a tervben meghatározzuk a termékek vagy szolgáltatások célközönségét, az értékesítési csatornákat, az árazási stratégiát és a promóciós tevékenységeket. A megfelelő marketing stratégia segít a vállalkozásnak versenyelőnyt kialakítani, növeli a láthatóságát és vonzza a potenciális ügyfeleket. A folyamatos elemzés és optimalizálás révén a vállalkozás rugalmasan alkalmazkodhat a piaci változásokhoz.

Márkaépítés

A márkaépítés lényege egy olyan pozitív, egyedi és hiteles kép kialakítása, amely az ügyfelek tudatában rögzül, és differenciálja a vállalkozást a versenytársaktól. A hatékony márkaépítés erős kapcsolatot épít ki az ügyfelek és a vállalat között, növelve ezzel a márka hűségét és hosszú távú sikerét.

foto reklam marketing image 002

Cégelemzés

A vállalkozás teljesítményének, pénzügyi helyzetének, versenyképességének és piaci pozíciójának részletes vizsgálata. Segítünk a döntéshozóknak megérteni a cég erősségeit, gyengeségeit és lehetőségeit elősegítve a stratégiai tervezést.

Keresőoptimalizálás

Online tartalmak optimalizálása annak érdekében, hogy a keresőmotorokban magasabb helyezést érjenek el. Ennek célja a weboldalak láthatóságának növelése a keresési eredmények között, javítva ezzel a látogatók számát és minőségét.

Webshop marketing

Kiemelkedő fontosságú a digitális csatornák, például a keresőoptimalizálás, közösségi média marketing és online hirdetések hatékony használata a forgalom növelése és a konverziók optimalizálása érdekében.

Tik-Tok kampányok

A fiatalabb, aktív felhasználóközönség elérésére és megszólítására irányuló tartalmi stratégia kidolgozása. Kihasználjuk a platform kreatív és rövidvideó-orientált jellegét, így növelve a márka vagy termék népszerűségét.

META Business

Célunk, hogy a hirdetők célzottan elérjék a közönségüket a Facebook platformon keresztül. A hirdetések segítségével a vállalkozások promóciókat, termékeket vagy szolgáltatásokat hozhatnak közzé, miközben a demográfiai és viselkedési adatok alapján pontosan meghatározott célközönséget érhetnek el.

Google ADS

A Google Ads lényege, hogy hirdetők reklámokat helyezzenek el a Google keresési eredményeiben és a Google egyéb alkalmazásaiban. A  kampányokban kiválasztjuk a kulcsszavakat, célközönséget és költségvetést, optimalizálva a hirdetések hatékonyságát.

foto reklam marketing image 003
fotoreklam badge 001

Kreatív tervezés

A vállalkozás, márka vagy termék esetében szinte bármilyen kreatív tartalom elkészítését vállaljuk. Legyen az bélyeg, vagy  óriásplakát, offline vagy online, minden egyes megbízást maximális figyelemmel kezelünk és magas színvonalon készítünk.

Weboldal és webáruház

Gyors és korszerű weboldalakat készítünk, melyek tökéletes alapok a sikeres kampányokhoz. Optimalizált képekkel és kódolással, hogy felhasználóik gyorsan hozzáférhessenek a tartalomhoz.

Arculat tervezés

Az arculat tervezés lényege egy vállalkozás vagy márka vizuális és kommunikációs megjelenését meghatározni és egységesíteni. Ez magában foglalja a logó, színpaletta, tipográfia és egyéb grafikai elemek kialakítását, amelyek összehangoltan alkotják a vállalkozás vagy márka arculatát. Az egységes arculat segít a könnyebb azonosíthatóságban és hozzájárul a pozitív és összehangolt brandélmény kialakításához.

Nyomtatványok

Életünk része a nyomtatott papír és jó ideig még így is marad, ezért arra néhány száz évre még készítsünk színvonalas és minőségi kreatívokat. Ebben is örömmel segítünk.

fotoreklam badge 001
FOTO reklam logo 2023

Rutinos, hozzáértő marketing csapatunk lesz a segítségedre.

Láttasd
magad

Scroll to Top