Egyedi
ajándéktárgy

Ajándékozzon cégre és személyre szabott egyedi gyártású ajándék terméket!

- Dekoráció | Digitális nyomda | Reklámajándék | Marketing | GRAFIKA | 3D feliratozás | Kiállítás technika -

EGYEDI AJÁNDÉKTÁRGYAK

Láttasd magad kreatívan!

Manapság már minden vállalkozás, mely egy kicsit is komolyabban veszi a marketing tevékenységet, rendszeresen osztogat promóciós céllal emblémázott reklámajándék tárgyakat. Ezek a reklámajándékok jellemzően kisebb értékű, a hétköznapi életben rendszeresen használható praktikus tárgyak, melyeket a vállalkozások saját képükre formálnak.

Most reklámozzak vagy ajándékozzak?

Mindkettőt egyszerre!! A marketingkommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Egy jól eltalált, céges logóval ellátott reklámajándék építi a cég hírnevét. A reklámajándék akkor éri el a célját, ha az valóban használható, minőségi termék, hiszen így a megajándékozott nap mint nap kézbe veszi, ránéz, dolgozik vele és nap mint nap eszébe jut az, akitől kapta.

foto reklam reklam ajandek image x 002

Miből válogathatok?

Mindenből! Választhat a jól bevált eszközök közül, legyen az toll, bögre, Pendrive vagy bármi, amit eddig csak adott és kapott. Mi azonban nem csak a sablonos tárgyakat kínáljuk. Kifejezetten szeretjük azokat a megrendelőket, akik ránk bízzák magukat, mert érzik, hogy valami egyedi figyelemfelkeltő újdonségra van szükslgük. Ha Te is így érzed, ne habozz felkeresni bennünket…

Bármilyen helyzetben
hasznos

Ajándékozz ünnepekre, céges évfordulókra, új partnereknek, de adhatsz ajándékot bizonyos rendelési összegek felett is. Mi segítünk neked a céges reklámajándék kiválasztásában, kreatív ötletekkel egyedivé tesszük azt, hogy partnereid valóban szívesen fogadják, és sokáig használják az ajándékot.

Inspiráció

FOTO reklam logo 2023

Rutinos, hozzáértő csapatunk lesz a segítségedre.

Láttasd
magad
kreatívan!

Scroll to Top