Újság nyomtatás

[edsanimate_start entry_animation_type= „fadeIn” entry_delay= „0” entry_duration= „0.5” entry_timing= „linear” exit_animation_type= „” exit_delay= „” exit_duration= „” exit_timing= „” animation_repeat= „1” keep= „yes” animate_on= „load” scroll_offset= „” custom_css_class= „”]

A külső megfog, a belső megtart!

 

Mi jellemzi a jó újságot?
Pontosan ez!! A címlap az, ami megragadja a figyelmet, de mégis a belső tartalom miatt nem kerül a kukába az újságunk. És ha nem ott van, akkor a célközönség kezében van, így közös a célunk. A mi termékünk, a Te célod, mindenki lapja…

 

Mikor dolgozzunk együtt?
Ha olyan céget keresel reklámújságod elkészítéséhez, amely többéves tapasztalattal rendelkezik, és megfizethető árakat kínál.

 

Tudtad-e?
A reklámújságok rendszeresen megjelenő, kereskedelmi céllal készülő reklámhordozók. Mivel rövid élettartamú anyagok, ezért elkészítésük során a kedvező ár nagyon fontos szempont. A kisebb példányszámtól kezdve az egészen nagy példányszámig vállaljuk újságod nyomtatását.

 

Miben vagyunk jók?
Gondolunk azokra, akik csak néhány száz darabos újságot szeretnének, őket a digitális nyomdánk maximálisan kiszolgálja. Professzionalistásunk a sík ofset nyomásban 500-10.000 darabszámnál kezdődik, de az igazi erősségünk a tekercses offset nyomtatásban van, ahol 10.000 darabszám felett teljesítünk.

 

Mi nagyban nyomjuk…

[edsanimate_end]

Scroll to top
hu_HUHungarian