Újság nyomtatás

[edsanimate_start entry_animation_type= “fadeIn” entry_delay= “0” entry_duration= “0.5” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “load” scroll_offset= “” custom_css_class= “”]

A külső megfog, a belső megtart!

 

Mi jellemzi a jó újságot?
Pontosan ez!! A címlap az, ami megragadja a figyelmet, de mégis a belső tartalom miatt nem kerül a kukába az újságunk. És ha nem ott van, akkor a célközönség kezében van, így közös a célunk. A mi termékünk, a Te célod, mindenki lapja…

 

Mikor dolgozzunk együtt?
Ha olyan céget keresel reklámújságod elkészítéséhez, amely többéves tapasztalattal rendelkezik, és megfizethető árakat kínál.

 

Tudtad-e?
A reklámújságok rendszeresen megjelenő, kereskedelmi céllal készülő reklámhordozók. Mivel rövid élettartamú anyagok, ezért elkészítésük során a kedvező ár nagyon fontos szempont. A kisebb példányszámtól kezdve az egészen nagy példányszámig vállaljuk újságod nyomtatását.

 

Miben vagyunk jók?
Gondolunk azokra, akik csak néhány száz darabos újságot szeretnének, őket a digitális nyomdánk maximálisan kiszolgálja. Professzionalistásunk a sík ofset nyomásban 500-10.000 darabszámnál kezdődik, de az igazi erősségünk a tekercses offset nyomtatásban van, ahol 10.000 darabszám felett teljesítünk.

 

Mi nagyban nyomjuk…

[edsanimate_end]

Scroll to top
hu_HUHungarian