Sajtófal

Ha számít, mi van mögötted…

Mi az a Pop-Up display?

A pop up display kiállítás eszköz egy belső alurácsszerkezettel rendelkezik, amely alap állapotban nagyon kis helyet foglal és kinyitva egy nagyméretű, stabil falat (pl. pop up hátfal, pop up információs pult…stb) lehet felállítani. Ebből a pillanatok alatti felállíthatóságból adódik a “pop up” megnevezés. A pop up display termék nem univerzális grafikai installáció, nem lehet módosítani, átépíteni, stb. Csak a termék specifikációban megadott egy fajta módon lehet felállítani. A grafika viszont később cserélhető!

Mikor kell nekem sajtófal?

Ha mobil kiállítási standon vagy egyéb rendezvényen szeretnék egy jól bevált dekorációs- és információs háttérfalat. Ezen felül használható mobil reklám fal, paraván, hátfal és sajtófal, üdvözlő fal, regisztrációs pult mögé, egyéb grafikai installáció. Kiállítások, prezentációk, vevőtalálkozók, álló fogadások, művészeti kiállítások, bemutató rendezvények, vagy akár fix termékbemutatók elengedhetetlen kelléke.
Az általunk forgalmazott termékek árakkal, méretekkel megtekinthetőek az alábbi linken: fotovision.eu/termekek/sajtofal-hatterfal/

Mire jó a Roll-Up?

Van úgy, hogy a kevesebb több. Ilyen esetek lehetnek, ahol nincs elég hely a nagyobb reklámnak, vagy épp csak szolidan, de mindenképp meg kell mutatni a reklámot. Kiválóan teljesít, mint megállító tábla. A legegyszerűbb, de a legkelendőbb termékek egyike. Az állvány gyakorlatilag örök élet garanciás, mert nem tartalmaz olyan alkatrészt, amely meghiúsítja a hosszú távú használatot.

Galéria

Scroll to top
hu_HUHungarian