Öntapadós matrica

[edsanimate_start entry_animation_type= „fadeIn” entry_delay= „0” entry_duration= „0.5” entry_timing= „linear” exit_animation_type= „” exit_delay= „” exit_duration= „” exit_timing= „” animation_repeat= „1” keep= „yes” animate_on= „load” scroll_offset= „” custom_css_class= „”]

Please add your content in this area.

 

Ne hagyd magad lekoptatni…

 

 

Digitális technikával gyorsan, minőségi kivitelben nyomtatunk öntapadó fóliát, amely teljes hátoldali tapadásának köszönhetően a sima felületekre kitűnően tapadó, de adott esetben jól visszaszedhető reklám és dekorációs elem.

 

Rövid élettartamú visszaszedhető vinyl, közepes élettartamú szürke hátú öntapadó fóliák, buborékmentesen felragasztható minőségi alapanyagok raktárkészletről azonnal rendelkezésre állnak.

Bélyeg mérettől az üvegfalat beborító óriás képig készek vagyunk elképzeléseid megvalósítására. Kívánságodra a nyomtatott anyagokat formára vágva, riccelve, ívben csomagolva szállítjuk, védő laminátummal látjuk el.

A grafikai tervezést ránk bízhatod, dekor kommandónk pedig ki is helyezi a kész dekorációkat.

 

 

Tippek, hogy ne csak a felületre ragadjon valami:

 

Hangadó tapéta

Feltűnő hatás a fémhatású fóliával.

Nem is lenne rossz egy kicsit több dinamikát vinni az otthonukba. A fémhatású fólia gyorsan sajátos hangulatot kölcsönöz a lakásnak, amelyben nem csak zenélni jó. A fólia felragasztása nem igényel különösebb szakértelmet. A polcok és a hangfalak pillanatok alatt újjá varázsolhatók.

 

Ízlésesebben

Újítsuk fel konyhabútorainkat fa- és műanyaghatású fóliával!

Itt az ideje, hogy egy kicsit fűszeresebb hangulatot teremtsünk a konyhában. Az általunk kínált öntapadós fóliák, így pl.: a fa-, márvány- és fémhatású kombináció, az ínyencek számára is megoldást kínál.

 

Hangulatosabb

Az uni és az effekt típusú fóliák hangsúlyt kölcsönöznek a régi bútoroknak.

Elég volt a hétköznapi szürkeségből. Az általunk kínált öntapadós fóliákkal, így pl. tükörhatású vagy az uni típusú fóliával Te is villámgyorsan fel tudod újítani régi szekrényeid, és akár többi színt tudsz vinni a lakásodba.

 

Tapadj rá mindenre…

[edsanimate_end]

Scroll to top
hu_HUHungarian