Egyedi ajándéktárgyak

Add oda magad mindenkinek

Manapság már minden vállalkozás, mely egy kicsit is komolyabban veszi a marketing tevékenységet, rendszeresen osztogat promóciós céllal emblémázott reklámajándék tárgyakat. Ezek a reklámajándékok jellemzően kisebb értékű, a hétköznapi életben rendszeresen használható praktikus tárgyak, melyeket a vállalkozások saját képükre formálnak.

Most reklámozzak vagy ajándékozzak?

Mindkettőt egyszerre!! A marketingkommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Egy jól eltalált, céges logóval ellátott reklámajándék építi a cég hírnevét. A reklámajándék akkor éri el a célját, ha az valóban használható, minőségi termék, hiszen így a megajándékozott nap mint nap kézbe veszi, ránéz, dolgozik vele és nap mint nap eszébe jut az, akitől kapta.

Kinek kell ez?

Az, hogy kinek, milyen reklámajándékot adjunk, sok mindentől függ. Ajándékozz ünnepekre, céges évfordulókra, új partnereknek, de adhatsz ajándékot bizonyos rendelési összegek felett is. Mi segítünk neked a céges reklámajándék kiválasztásában, kreatív ötletekkel egyedivé tesszük azt, hogy partnereid valóban szívesen fogadják, és sokáig használják az ajándékot.

Miből válogathatok?

Mindenből! Választhat a jól bevált eszközök közül, legyen az toll, bögre, Pendrive vagy bármi, amit eddig csak adott és kapott. Mi azonban nem csak a sablonos tárgyakat kínáljuk. Kifejezetten szeretjük azokat a megrendelőket, akiknek fogalmuk sincs semmiről, de határozottan tudják, hogy valami egyedi kell nekik. Ha Te is így érzed, ne habozz felkeresni bennünket…

 

Galéria

Scroll to top
hu_HUHungarian