Autó dekor

[edsanimate_start entry_animation_type= „fadeIn” entry_delay= „0” entry_duration= „0.5” entry_timing= „linear” exit_animation_type= „” exit_delay= „” exit_duration= „” exit_timing= „” animation_repeat= „1” keep= „yes” animate_on= „load” scroll_offset= „” custom_css_class= „”]

Mindig légy jobb, mind a dekorációd!

 

Milyen a kiváló dekoráció?

Irodaépületek, Üzletek, Székházak, Intézmények belső és külső építészeti kialakításánál elengedhetetlen a dekoráció. A cégarculat megjelenítése, a cég hitvallásának közvetítése, illetve a kép, amelyet egy intézmény sugározni szeretne magáról, csak a jól megválasztott dekorációs elemekkel lehetséges.

 

Milyen a kiváló dekoráció?

A cégarculat megjelenítése, a cég hitvallásának közvetítése, illetve a kép, amelyet egy intézmény sugározni szeretne magáról, csak a jól megválasztott dekorációs elemekkel lehetséges.

 

Mikor kell a dekoráció?

Ha fontos az üzletek külsejének és belső közösségi tereinek hangulata, az ergonómiai szempontból is lényeges közlekedőterek, melyet a színhatás és a dekoráció jelentősen befolyásol. Ha kiemelten fontos az üzleti partnerek, vendégek, újságírók felé nyíló reprezentációs terek, sajtótájékoztatók helyszínéül szolgáló terek cégarculattal összehangolt dekorációinak kialakítása. Az igazgatói irodák, tárgyalók pedig egyszerre kell, megfeleljenek mindezeknek a szempontoknak.

 

Mit lehet még dekorálni?

Lényegében mindent, amit nem tudunk, az nem is létezik.

Galériánkban az alábbiakról tekinthet meg referenciát:

  • KIRAKAT DEKORÁLÁS
  • GÉPJÁRMŰ DEKORÁLÁS
  • EGYÉB DEKOR, TÁBLAKÉSZÍTÉS
  • PADLÓMATRICA
  • KÜLÖNLEGES DEKORÁLÁS

 

 

[foogallery id=”631″]

Valaki meglát meglévő valamit, és azt kérdezi: „miért?”,
Mi megálmodunk sosem volt dolgokat, és azt mondjuk: „miért ne?”

[edsanimate_end]

Scroll to top
hu_HUHungarian